Online training

VRIJ VOOR FINANCIEEL SUCCES

Ontdek waarom je nu niet jouw omzetdoelen haalt en maak de weg vrij om het geld te laten stromen.

Met DIY Opstellingen!

Let’s Work Together

opstellingen voor ondernemers vrij voor financieel succes

Ondernemen is geweldig! Je leeft je missie en geniet van je vrijheid.

maar zo rooskleurig is het niet… als de financiële beloning voor jouw inspanningen uitblijft.

Saboteer jij je eigen geldstroom?

Ik kan je vertellen: je bent niet de enige ondernemer die gestresst raakt van de maandelijkse rekeningen…

Of die gefrustreerd is over haar financiële plafond.

Veel ondernemers zitten vast op hun bekende inkomstenniveau en saboteren onbewust hun eigen groei.

Hard werken en toch niet verder komen. Frustrerend! Je vraagt je regelmatig af of je wel de juiste dingen doet. Je wil eigenlijk meer gemak ervaren en eindelijk boven jouw inkomstenplafond groeien.

WAAROM HEB JIJ NOG NIET HET FINANCIËLE SUCCES DAT JE VERDIENT?

Het antwoord op deze vraag zit waarschijnlijk verstopt in jouw eigen onderbewustzijn…

Let’s Work Together

opstellingen voor ondernemers geldstroom

Ik help jou NEXT LEVEL

Je stelt iedere maand weer je doelen en er ligt ook een actieplan om deze te gaan realiseren. Aan motivatie en inzet schort het niet! En toch… het lukt je niet.

Waar gaat het mis?

Terwijl je zo hard werkt, houd je tegelijkertijd ONBEWUST je zelf-saboterende patronen in stand. Je werkt aan de symptomen, ipv dat je BIJ DE KERN oplost wat jou belemmert, afremt of saboteert in het behalen van jouw financiële succes. 

Ik help je om ónder de oppervlakte te kijken, naar de onderliggende patronen die onbewust meespelen (lees: tegenwerken!) in het succesvol ondernemen. In jouw onderbewuste vind je namelijk de WAAROM van het gedrag en de keuzes die jouw financiële succes saboteren. Met DIY Opstellingen ruim je jouw blokkades uit de weg zodat je keuzes gaat maken die wél zorgen voor een gezonde geldstroom in jouw onderneming.

Op naar jouw NEXT LEVEL.

Met DIY Opstellingen

In de online training ‘Vrij voor financieel succes’ ga jij zelf actief aan de slag met simpele, doeltreffende DIY OPSTELLINGEN, gewoon thuis aan de keukentafel of op je werkplek, wanneer het jou uitkomt.

Met simpele hulpmiddelen zoals poppetjes of A4-tjes personaliseer jij de DIY Opstellingen voor jouw specifieke situatie. Ik begeleid je hierin met video en audio. Beter dan een boek lezen of een podcast luisteren? Ja. Want dit gaat over jóu!

Opstellingen (bekend van familieopstellingen) geven diepgaande inzichten en leggen de basis voor duurzame verandering. Je krijgt handvaten om blokkades op te sporen en op te ruimen, zodat de geldstroom binnen jouw onderneming VRIJ kan stromen. 

Ben jij klaar voor jouw succes?

Opstellingen voor financieel succes

Vrij voor financieel succes

Opstelling #1

Doorbreek de blokkades in jouw financiële mindset

Welke VERBORGEN LOYALITEITEN houden jou gevangen in je huidige status quo? En wat is er nodig om hieraan voorbij te groeien?

Je gaat op zoek naar blokkades in jouw financiële mindset en middels de DIY Opstellingen ruim je op wat er nog in de weg staat van jouw financieel succes.

Nu voor maar €22

jolijn fiddelaers financieel succes

Opstelling #2

Creëer de optimale geldstroom tussen aanbod en klant

Een gezonde geldstroom komt voort uit een goede balans in GEVEN en ONTVANGEN. Wist jij dat de basis hiervoor reeds gelegd werd in jouw relatie met je ouders?

Neem het heft in eigen hand en ontdek wat er nodig is om geld vrij te laten stromen tussen je KLANT en jouw AANBOD.

Nu voor maar €22

aantekeningen

Opstelling #3

Een gezond ecosysteem: basis voor financieel succes

In een gezond ecosysteem is groei en bloei vanzelfsprekend. Wie en wat vormen het financiële ecosysteem van jóuw onderneming? 

WIST JE DAT je nieuwe systemen opbouwt aan de hand van wat je kent uit jouw eerste systeem: je gezin van herkomst. Ook de verstrikkingen neem je mee… Maak schoon schip en creëer het beste ecosysteem voor jouw financiële succes!

Nu voor maar €22

Koop 3 modules samen en betaal slechts €50 - Je doet elke module wanneer en zo vaak jij wil!

Wat anderen zeggen over een opstelling:

Hoe het werkt

01 Waar sta je nu

Hoe is jouw huidige situatie? Je brengt hem in beeld middels een DIY Opstelling.

02 Jouw ideale scenario

Wat mag er veranderen? Wat betekent financieel succes voor jou en waarom heb je het nog niet? Systemische inzichten zorgen voor helderheid.

03 Voorbij de blokkade

Je brengt de nodige veranderingen aan in jouw mindset en onderneming, en zet de volgende stappen op jouw weg naar financieel succes.

tafelopstelling met poppetjes. Opstellingen voor ondernemers

En Jolijn, wat maakt jou expert hierin?

 

Mijn eigen onderneming was niet vanaf dag 1 financieel succesvol… Maar ik wilde persé slagen als ondernemer (nooit meer in loondienst!) dus ik ging ervoor. Op mijn eigenwijze wijze leerde ik me verhouden tot geld. 

Ik nam mijn mindset onder de loep (“Geld is leuk! Het geeft me speelruimte”), ruimde stuk voor stuk mijn obstakels uit de weg (“Ja maar….. ik ben nog niet zover. Ik moet eerst nog…. Ben ik het wel waard? Wie ben ik om….? Waarom zo’n grote dromen; ik ben nu ook al best tevreden. Doe nou maar gewoon…”) en richtte mijn bedrijf zo in dat het de perfecte voedingsbodem werd voor succes (een gezond ecosysteem met mezelf op de juiste plek). Kortom: ik nam ownership over de geldstroom van mijn onderneming. Met behulp van Opstellingen uiteraard 😉

Inmiddels heb ik de vrijheid om te doen (en vooral ook: te laten!) wat ik wil, mede dankzij een passief inkomen uit mijn vorige onderneming. De million-dollar-droom van mijn toenmalige businesspartners zette mij ook áán, en ons ethical-fashion-label (duurzaam, fair, handmade in India) werd een succes ondanks de overvolle fast-fashion markt. Mijn ontwerpen gingen meer dan 16.000 keer over de toonbank, en hieruit voort kwamen 2 nieuwe ondernemingen die tot de dag van vandaag voor mij een passief inkomen genereren. 

Ikzelf stapte enkele jaren geleden uit deze business, om in een nieuwe onderneming mijn grootste passie met jou te delen: Opstellingen! 

RICH & INSPIRED, daar ga ik voor! En jij?

Wist je dit al over mij?

1

million dollar business

altijd

een passief inkomen op mijn rekening

>16K

producten verkocht wereldwijd

nooit

meer in loondienst

"Everything comes to us that belongs to us, if we create the capacity to receive it"

Rabindranath Tagore